Haza > rólunk

LONGJIANG áramkör INTERNATIONAL LIMITED, 1998-ban létrehozott szakosodott tervez és gyárt egy kétoldalas, kétoldalas, többrétegű nyomtatott áramköri. LongJiang arra törekszik, hogy a fejlett berendezések és tech biztosítanák, tudja, hogyan kell a tökéletes az egész rendszer, beleértve a marketing, a tervezés és a minőség biztosítása, szolgáltatás. Miután több mint 10 éves erőfeszítés, ma, mi a saját egy termelési területe 4000 négyzetméter, több mint 300 alkalmazottal, havi kimeneti 15.000 négyzetméter.

Mi mindig tesz az emberek az első helyen, LongJiang alkalmaz a kiváló emberek alkotnak egy profi vezetői csapattal és tartjuk a minőség és a technológia javítása. A fejlett berendezések, modern szoba és eljárás épületek finomíthatja a termék.

Tartsa integritását, felelősség, nyer-nyer ezeket az értékeket, a LongJiang folyamatosan keres innovációs, műszaki innováció és innováció menedzsment. Minden tőlünk telhetőt megteszünk együttműködik a vevő, szállító és munkáink fokozására a legnagyobb termékek és szolgáltatás, hogy kielégíthesse az ügyfelek. A termékekre terjed ki, különböző ductrial alkalmazása, beleértve a telekommunikációs, számítógépes alkalmazás, ipari irányít, high-end fogyasztói elektr onics személygépkocsi használat stb. Legtöbb termékünk exportált HongKong, Tajvan, Amerikában és Európában.