Haza > Hírek > Tartalom
Hogyan kell nézni a NYÁK fórumon van nem egy egységes oldalán tábla
Jun 12, 2017

Mi egy egyoldalas NYÁK fórumon, hogyan lehet megkülönböztetni a NYÁK egyoldalas fórumon? Hogyan, hogy egy fórumon van nem egy oldalon fórumon, egyetlen oldalon fedélzet-val azok a jellemzők, i. körzet válaszolni a kételyeket.

Egyoldalas nyomtatott áramköri lap a korai 1950-es években a tranzisztor, az Egyesült Államokban, mint a központ kifejlesztett termékek megjelenésével, a fő termelési módszerek rézfólia közvetlen módszer rézkarc. A 1953, 1955 japán használt importált Rézfólia, az első alkalom, hogy a papír fenolos rézfólia szubsztrát és a kérelmek nagy száma a rádió. 1956-ban, a japán áramköri szakmai gyártók, single-panel gyártási technológia, majd gyors fejlődés.

Az anyag, a legkorábbi papír alapú fenolos rézfólia hordozó, hanem azért, mert a, majd a fenolos anyagok elektromos szigetelés, alacsony, rossz hő-ellenállás hegesztés, csavaró és egyéb tényezők, egy után másik papír gyűrű gyanta, üveg-epoxi gyanta és más anyagok fejlődése, a jelenlegi fogyasztás egyetlen oldalán tábla, majdnem a papír fenolos hordozó tábla használata szükséges elektronikus eszközök.

Egy és a több rétegű áramköri eltér a single-panel kapcsolási rajz a fő hálózati nyomtatásra, a nyomtatott réz felületi ellenállás ügynök rézkarc és majd anti-hegesztés után a jel megjelöl, és végül lyukasztó Teljes része a lyuk és alakzat. Ezen kívül egy kis számú különböző termékek gyártása, használata photoresist alkotnak egy mintát a fotózás.

Egyoldalas PCB négyrétegű nyomtatott áramkör több rétegű PCB nyomtatott áramkör gyártó.

Mérete a tétel 24 órán keresztül sürgős szigetelés

94MB papír hordozó, 94VO papír hordozó, 22F félig üveg lemez, CEM 1 félig üveg lemez, FR-4 üveg rost áramkör, PCB áramköri; alumínium lemez, LED fény fórumon, töltő áramkör.

Felületkezelés: spray, ón, nikkel borítás / arany, kémiai nikkel / arany, Shen ón, ezüst Shen, gyanta, antioxidáns, stb.