Haza > Hírek > Tartalom
NYÁK fórumon egyoldalas fórumon gyártási folyamat
Jun 12, 2017

1, egyetlen oldalon lapszabászat CCL; (fedezi réz lemez vágás, vágási előírások, fordítson figyelmet a kell sütni lap vágás előtt);

2, csiszoló tányér; (a malomban, a vágás a CCL takarítás, úgy, hogy a felület nélkül a por, csiszolókorong és egyéb törmelék, az első csiszolás a sütést követően, két folyamat belül egy);

3, nyomtatott áramköri; (egy réz oldalon nyomtatva a kapcsolási rajz, a tinta a korróziógátló hatás)

4, egyetlen oldalon Igazgatóság ellenőrzés; (eltávolítja a felesleges tinta, a tinta lesz kevesebb festéket, hogy töltse ki a festék, ha talált egy csomó rossz, kell igazítani, rossz termékek lehet helyezni a második lépés a rézkarc tinta tisztítása, tiszta és száraz vissza, ez folyamat újbóli feldolgozás)

5, festék száraz;

6, rézkarc; (a reagens lesz felesleges réz korrózió, festékkel, az áramkör megtartja a réz és a reagens segítségével tiszta a tinta az áramkör, és majd szárítás, a három folyamatot egy)

7, oldalon fórumon fúró elhelyezése lyuk; (miután Rézkarc a furatot elhelyezése lyuk)

8 csiszoló tányér; (a lyuk lesz fúrási lyukak a tisztítás és szárítás, és 2 szubsztrát)

9, selyem-képernyő; (hátul a hordozó a beépülőmodul-összetevőket selyem képernyőn nyomtatott, néhány jelölt kód, szitanyomás, szárítás után, a két folyamat egy)

10, csiszoló tányér; (és akkor tiszta)

11, ellenállás-hegesztő; (a tisztítása a hordozó után zöld olaj solder szitanyomás ellenállni, a pad nem kell zöld olaj, nyomtatni közvetlenül a szárítást követően, két folyamat egy)

12, fröccsöntés; (a bélyeget formázó, nem V pit kezelés lehet osztani két alkalommal, mint a kis kerek lemez, kezdve a selyem felület a forrasztási felületen egy kis kerek lemez, majd a forrasztási felület a selyem felszíni piros Plug lyukak, stb.)

13, V gödörbe; (kis korong V pit feldolgozás nélkül, a gép lesz vágva a fórumon az Al slot)

14, gyanta; (első csiszolás, tiszta a hordozó por, szárítás után, és akkor bevonva vékony réteg gyanta réteg, a három folyamatot egy)

15, egyetlen oldalon Board FQC vizsgálat; (teszt hogy a deformáció a hordozó, a lyuk, hogy a vonal jó)

16, lapított; (a hordozó deformáció lapított, a szubsztrát, nem kell zökkenőmentes működését ez a folyamat)

17, csomagolás és a szállítás.

Megjegyzés: szitanyomás és között a csiszoló tányér folyamat hegesztés lehet hagyni, akkor első katona, és akkor selyem képernyőn, az adott helyzetet, hogy a hordozó.

1, nyomtatott áramkör oldalán fórumon. Dolgoznak egy jó áramköri egy matricára nyomtassa ki, figyeljen a csúszó szélén a saját, és az általános nyomtatási két áramköröket, azaz egy darab papírra nyomtatni két áramköröket. Amelyben választani a legjobb nyomtatási termelési Igazgatóság.

2, vágás CCL, egy fényérzékeny fórumon termelési áramkör teljes diagramokhoz. CCL, ez azt jelenti, hogy mindkét oldalon réz film áramkör, a CCL vágva a méret a nyomtatott áramkör, nem túl nagy ahhoz, hogy menteni anyag borítja.

3, előkezelés CCL. Finom csiszolópapírral, a réz-oxid felületén csiszolt ki annak biztosítására, hogy a nyomtatott áramkör, a festékező pólósablon átruházása szilárdan nyomtatható a CCL, polírozott a standard réteg a fényes, nem nyilvánvaló foltok.

4, áramkör fórumon oldalon át. Egy jó vágva a megfelelő méretű, oldalán a CCL, kalibrálja a CC belehelyez a papír, termál transzfer gépbe biztosítania kell, hogy a papírt, nem zavar a nyomtatott áramköri nyomtatott áramköri nyomtatja ki. Általában 2 - 3 alkalommal az átvitelt követően az áramkör lehet nagyon erős átadásához az éghajlatváltozási adó.