Haza > Hírek > Tartalom
5 tipp, hogy védje magát vevőként
May 25, 2018

Az áprilisi vásárkereskedések őrjöngése messze van, és sok kapcsolatot gyűjtött össze egy potenciális beszállítói üzletágért Ázsiában. Mit csinálsz legközelebb? Kövesse ezeket az öt egyszerű lépést, hogy sikeresen kezelje az ázsiai szállítókat.


Fejleszteni a kapcsolatot

Az első lépés, mielőtt egy beszállítóval megegyezne, az adott termék mintáinak elérése és kérése. Nem csak ez lehetővé teszi, hogy kézenfekvő érzést kapjon a termékről, és segít Önnek és a gyártónak a termékkövetelményeknek és a költségeknek. Gyakran előfordul, hogy a nyelvi és a kulturális különbségek lelassíthatják a kommunikációs folyamatot, de elengedhetetlen, hogy ezeket a részleteket előre lehessen állítani, mielőtt nagy megrendelést helyeznének el.

Végezze el a kellő gondosságot

Ha elégedett vagy a termékkel, fontos, hogy végezzen háttérkutatást annak érdekében, hogy megbizonyosodjon róla, hogy jó hírű céggel dolgozik. Számos szabad forrás áll rendelkezésre online, amely lehetővé teszi számodra, hogy megtalálja a feketelistától egészen Ázsiát, bár ezeket a listákat rendszeresen nem lehet frissíteni. Átfogóbb eredmények érdekében vegye fontolóra, hogy egy vállalat, mint az AQF, végezzen gyári auditot. Egy egyszerű gyári ellenőrzés csak egy napot vesz igénybe, és a költség megfizethető, átlagosan USD298. Ez egy egyszerű módja annak, hogy elkerüljék a csalásokat, és győződjön meg róla, hogy a gyárnak van tapasztalata és kapacitása a termék gyártásához.

Tárgyalja meg a szerződést

Miután véglegesítette az eladóját és az árát, még mindig több részlet van a vasaláshoz; ami a legfontosabb, a fizetési feltételek. Bár számos lehetőség van, soha nem finanszírozhatja előre teljes mértékben a megrendelését. Ehelyett fontolja meg előre meghatározott százalékos kifizetést (jellemzően 30%), majd a fennmaradó egyenleget, amikor a megbízás befejeződik, és az ellenőrzés eredménye PASS. Vegyen fel egy megfelelő vételi megbízást, amely felsorolja a termékét, a címkézést és a csomagolási specifikációkat, valamint adott esetben egy termékellenőrző listát, a vásárlási feltételeket és egy minőségellenőrzési tervet.

Véglegesítsék a jóváhagyási mintákat

Miután véglegesítette a szerződést, itt az ideje, hogy végső termékmintát kapj. Kérjen egyet tőled, és egyet a minőségellenőrző vállalatnál. Ez a lépés elkészíti a gyártást a termék színének, alakjának, funkcionalitásának és érzésének megerősítésével, valamint a nem-megfelelőségek azonosításával és annak eldöntésével, hogy melyik lehet elfogadható.
A minõségellenõrzõ cég ellenõrzõje a helyszíni mintát a tényleges termeléssel való összehasonlításra használja a termék specifikációi és minõségi követelményei mellett. Ebben a szakaszban meg kell terveznie minden szükséges laboratóriumi vizsgálatot, hogy a termék megfeleljen az alkalmazandó helyi és nemzetközi előírásoknak. Válasszon ki egy bejelentett testet, amelyet az importáló országban felismertek. Végül is, nem szeretné, hogy a szállítmányt elutasítsák a vámhatóságnál (szabályozási be nem tartás esetén) vagy az ügyfél számára (rossz minőség esetén).

Hozzon létre minőségi ellenőrzési stratégiát

Az erős minőségellenőrzési stratégia célja a hibák felderítése az egész gyártási folyamat során, ezért fontos, hogy partnere legyen a szállítójával. A valóságban a minőségellenőrzés mindkét fél számára előnyös, mivel a beszállítók sikeresen teljesíthetik a megrendeléseket, és elégedettek vagyok a végtermékkel. Elfogadni az AQL tábla (mennyi mintát ellenőrizni fogják, a hibás árucikkek hajlandóak elfogadni, stb.), Valamint az elfogadható minőséghatárokat.

A kereskedelmi bemutatótól a termékszállításig tartó út meglehetősen hosszú, és sok hely van a hibákra, függetlenül attól, hogy mennyi ideig volt az üzletben.

LDI曝光机(LDI Exposure Machine).png