Haza > Hírek > Tartalom
A rézfólia végül nem megy fel!
May 26, 2018


Végére a piaci kereslet gyenge, Android mobiltelefon készlet beállítása, alma mobiltelefon, hogy állítsa le a régebbi modelleket, és az új gép még húzza áruk indulása és egyéb negatív tényezők nyomtatott áramkör gyári második negyedéves működési teljesítmény általában nem ideális, a félelem az upstream kereslet is viszonylag alacsony CCL beszállítók.


Tavaly a rézfólia alapanyag (CCL) áremelkedés 70% -os, és ez év februárjában, akár 20% -kal vezetett PCB rézfólia szállító nyeresége emelkedett.

A beszállítók teljes körű kihasználása, február óta a nemzetközi réz árak fokozatosan alacsonyabbak, ami közel 1 év rézfóliák árainak emelkedését eredményezi, az öntödék költségei júniusban várhatóan lazulni fognak, és segítik a fóliafelületet, a nyomtatott áramköri gyárat a költségek csökkentése érdekében .

Ugyanakkor az okostelefonok, az autóipari elektronika, az adatközpontok, a szerverek, a bázisállomások és más alkalmazások bővülése miatt a második fél az Apple 8 listáját, az IC-kártya piacát vagy népszerűségét fogja fogadni.

AOI测试检修机(AOI).jpg