Haza > Hírek > Tartalom
Öt jellemzői A megbízható szállító
Jun 29, 2018

Kellő gondossággal, amikor kiválasztotta a forrás egy egyéni elektronikus termék lehet egy kritikus beszerzési eljárás. Láncok csak olyan jó, mint a leggyengébb láncszem, és az elektronikus alkatrészek összeszerelése egy piacképes termék létrehozására kell egyesíteni a robusztus megoldás. Illeszkedő darab együtt a robusztus végső összeszerelés különböző vállalatok által előállított keveréke szükséges nagy megbízhatóság minden összetevő. De választotta egy megbízható szállítója, a rugalmas áramkör ipar nehéz enyhítésére, részére nagyszámú okok miatt lehet:

·Szerszámok befektetési. PCB egyéni tervezett és épített egy bizonyos cikkszámot. Mint ilyen van egy front-end költség- és design, panelization és szerszám szükséges felépítési díj. Sourcing PCB gyártó igényel befektetést, mind a szerszámozás és a mérnöki ideje, hogy a termék meghatározása. Szolgáltatóváltásának szükséges idő szükséges-hoz kap egy második, minősített szállító és a gyártó új díjakat.

·Is kimagasló megbízhatóságot igénylő termékek volna széles körű minősítési eljárásokat. Szerzés egy PCB szállító minősített tud néha fog hónapok és a többszörös ismétléseket termék épít. A számítógépgyártók lehet jogosult két szállító, a program elején, de később további szállítók minősítése lehet, költséges és időigényes.

·Egyedi minták. Anyagok, minták és eljárások számos különböző módon, hogy hozzon létre egy egyedülálló megoldás lehet kombinálni. Ezek a megoldások gyakran teljesíteni bizonyos számú fabricators hasonló képességekkel. A választás-ból kapcsol után a design minősített általában korlátozott, és kockázattal jár.

Mivel a stratégia találni jobb rugalmas áramkör további próba-és hiba, egy szegény lehetőség, melyek jó választás kiválasztásának szempontjai egy hajlékonyabbak? Hogyan biztosítható, hogy egy adott rugalmas áramkör hamisító megbízhatóan kínálat egy minőségi termék? Bár a technikai követelmények ellenőrzését minden bizonnyal fontos, van öt további jellemzők minden megbízható szállítója kell rendelkeznie:

1. pénzügyi stabilitás: hogy nyereséges mindegy't azt jelenti, hogy a társaság garantáltan jó szállító, de egy cég, törékeny pénzügyi alapokra kell aggodalomra ad okot. Egy veszteséges cég birtokol egy nagy valószínűséggel a kivásárlási, átszervezés, vagy súlyos költségcsökkentési intézkedéseket; minden, ami lehet egy probléma a vevő. A pénzügyileg stabil vállalat lesz így tőkebefektetések fenntartására és javítására a képességét, hogy egy minőségi termék, időben és versenyképes áron. A nyomtatott áramkör világ elismert, hogy egy tőkeigényes iparág, képalkotás, galvanizáló, rézkarc, optikai ellenörző és összeszerelés minden megtett-val gyorsbüfé és drága berendezések.

2. műszaki hozzáértéssel: birtoklás egy PCB szállító nyújt kialakítás és alkalmazás támogat létrehoz egy értékes partner új termékek bevezetésének vagy a meglévő tervek hibaelhárítás. Ezen a szinten az ügyfélszolgálat általában származik az alkalmazások mérnöki személyzet. Ideális esetben ezek mérnökei erős technikai tudást, a rugalmas áramkör-gyártás és éves tapasztalattal támogató alkalmazások, a legkülönbözőbb piacokon.

3.scalability: néhány áramkör-gyártás létesítmények jó, gyors prototípusok, de nem felfegyverez-hoz fogantyú nagyobb volumenű termelés. Egyéb létesítmények a tömegtermelést, de a harc, hogy tömörített időintervallumokon belül épített prototípusok erőforrásokkal rendelkeznek. Egy ideális szállító lesz képes-hoz fogantyú mindkettő: gyors fordulatot a új tervez és prototípusok és képes-hoz rámpa, gyorsan, hogy nagyobb volumenű termelés.

4.Certifications: minden gyártási létesítményben kell rendelkeznie a hangminőség irányítási és tervezési rendszerek következetesen a vevői igények kielégítése érdekében. ISO 9001, UL, SGS, néhány a több közös általános és ágazat specifikus minősítések PCB minőségirányítási rendszerek tekintetében. Tanúsítási általában szükség van az irányítási rendszer megfelelési követelmények, amelyek a"ideális" gyakorlat. Független, akkreditált könyvvizsgáló átad. Elérése érdekében ezek a tanúsítások általában azt jelenti, egy áramkör hamisító egy hang rendszer és sikeresen fogadott el a legjobb gyakorlatok gyártással és tervezéssel támogatja.

5.Responsiveness: az elektronikus világban, azáltal, hogy gyors versenytársának, hogy élünk. Vásárló szintjén minden szervezet követelések másolatot kell készíteni annak mércéje, hogy hogyan összpontosít. Ez elindítja a hamisító kezdeti érintkezés során. Milyen gyorsan reagálnak, általános ajánlatkérések? Mennyire tartják a(z) tájékoztatást projektállapot? A cég legyen képes-hoz beszerez egy megbízható hivatkozások a meglévő ügyfelek száma.

Nem állítom, hogy ezek a jellemzők bármelyikével garantálni a szállító akarat dob egy új cikkszám nélkül haladó átmenő egy tanulási görbe. PCB egyedi tervezésű és feliratkozik a szállító, a szolgáltató a szerződés mérnöki. Gyakran gondoltam egy áramkör hamisító, mint hasonló egy iparos, birtokló egy faipari üzleti egy bolt tele fűrész, gyalu, sanders, routerek, befogó és berendezési tárgyak. Mivel ezek az eszközök, a megfelelő személy lehet építeni szinte semmit. Asztalok, székek, vaslétrákkal vagy szekrények. Az igazi kihívás megtalálni a boltban, a jobb skill meg, hogy megértsék, mire szükség, akkor az eszközök segítségével a megoldásban.