Haza > Hírek > Tartalom
Öt felületkezelési módszer alumínium PCB-re
Oct 31, 2017

Az alumínium-PCB-t ma már széles körben használják az építőiparban, különösen az építőanyagok esetében. Tehát az alumínium szépsége jobban aggódik. Tehát most több gyártó aggódik az alumínium PCB szép felületén.

1. Elektroforetikus festék

Ez a módszer Japánban a legelterjedtebb, ilyen kezelés után az alumínium PCB felszíne sima felületet mutat, a korrózióállóság fokozódik.

2. Por elektrosztatikus permetezés

A fő jellemző az alumínium korrózióállóságának növelése, néhány savas és alkáli só esetében, ez az alumíniumlemez jobb, mint a színezett profilok oxidációja.

3. Scrub szövetet

Saját mintája alumínium PCB nagyon világos, de az életünk egy bizonyos környezetben fog megjelenni interferencia kiemeli, a fagy használata lehet jó ügyfélszolgálat ezt a hiányosságot, a felület, mint a selyem selymes, a sok ember szeret.

4. Többszörös felületkezelés

Mielőtt az alumínium PCB hagyományos színe még mindig nem képes megfelelni egyes tervezők igényeinek, és annak érdekében, hogy az alumíniumot jobban felhasználhassák, számos színkezelést végeztek, hogy az alumínium PCB színe tökéletesebb legyen, a legfontosabb dolog az, hogy szükség van a polírozásra a kezelés után, a hatás a legjobb.

5. Plazma fokozott elektrokémiai felületi kerámializáció

Ez a fejlett tudomány és technológia alkalmazása. Ezután az alumínium minőségi kezelése kiváló, bár a költségek magasabbak, de egy fillértárgyak. A legfontosabb dolog az, hogy ez az alumínium PCB egy sor kromatográfia is lehet.