Haza > Hírek > Tartalom
Észak-amerikai NYÁK árbevétel-növekedés továbbra is
Jun 06, 2017

Teljes Észak-amerikai NYÁK-szállítmány 3.3 százalékkal nőtt szeptember 2016 képest szeptember 2015-ig. Év-to-date szállítás növekedés végül elérte a 0,3 %-os pozitív területén után küzd, hogy legyőzni a negatív értékesítés növekedési ütemek idén. Az előző hónaphoz képest, PCB szállítmányok volt, legfeljebb 12,1 százalékát.

PCB foglalások 2.0 százalékkal szeptember 2015, csökkenti a növekedés érdekében év-to-date 5,2 százalékra csökkent. Rendelések szeptemberben az előző hónaphoz képest 7,4 százalék volt.

"Az észak-amerikai NYÁK-ipar továbbra is, hogy szerény, de pozitív árbevétel-növekedés, növekedés erős érdekében a legtöbb hónapokban 2016-ra elérendő eredménye. Rendelések szerződéses szeptemberben, így a könyv-bill arány egy 5 éves magas augusztusban egy szerényebb szinten,"mondta Sharon Starr, IPC igazgatója piackutatás. "A könyv-bill aránya továbbra is pozitív a 12 egymást követő hónapban," tette hozzá, "ami egy erős mutató pozitív növekedés a negyedik negyedévben az idén és jövőre."

 

Részletes adatok

A következő kiadás a IPCÉszak-amerikai PCB-k piaci jelentés, tartalmazó részletes szeptember adatok-IPC NYÁK statisztikai program, elérhető lesz a jövő héten. A havi jelentés bemutatja részletes megállapítások merev PCB és rugalmas áramkör eladások és megbízások, köztük külön merev, és flex könyv-bill arányok, katonai és orvosi piaci növekedés, prototípusok igénye és egyéb időszerű adatokat. Ez a jelentés a rendelkezésre álló szabad, hogy a jelenlegi résztvevők IPC NYÁK statisztikai program és mások előfizetés. További információt az ebben a jelentésben megtalálható awww.IPC.org/Market-Research-Reports.

Az adatok értelmezése

A könyv-bill arányok kiszámítása az IPC felmérés mintában szereplő vállalatok ugyanebben az időszakban számlázott eladási értéke az elmúlt három hónap eltelt megbízások értékét elosztjuk. Egy arány-ból több mint 1,00 azt sugallja, hogy aktuális kereslet kínálat, ami egy pozitív mutatója az árbevétel-növekedés az elkövetkező három-hat hónap előtt. Egy aránya legalább 1,00 azt jelzi, hogy a fordított.

Évről-évre és az év-to-date növekedési ütem biztosítása a legértelmesebb ipari növekedés. Hónapról-hónapra összehasonlításokat óvatosan kell tenni, mint tükrözik a szezonális hatások és a rövid távú volatilitást. Mert foglalásokat általában sokkal illékonyabb, mint a szállítmányok, kivéve, ha a tendencia több mint három egymást követó hónap következik, változások a könyv-bill arányok hónapról-hónapra nem lehet jelentős. Fontos, hogy fontolja meg a foglalásokat és a szállítmányok megérteni, mi a vezetés változások könyve-bill-hányad változása.

IPC havi PCB ágazati statisztikák reprezentatív mintájának PCB merev és a rugalmas áramkör gyártók eladási theUSAandCanada által szolgáltatott adatok alapján. IPC közzéteszi a PCB könyv-bill arány minden hónap végén. Statisztikák az aktuális hónapra állnak rendelkezésre, a múlt héten, a következő hónap.