Haza > Hírek > Tartalom
A többrétegű tábla elem eredete
Jul 05, 2017

Ebben a mezőben a különböző ötletek és gyártási módszerek, többrétegű igazgatótanácsának után 1963-ban Japán, majd fokozatosan elterjedt az egész világon. Mert a tranzisztor, az integrált áramkörök, nagy a kereslet, a magas funkcionalitás után fokozatosan a számítógép alkalmazásának korszakában, így a vezetékek kapacitás, jó a kereslet a többrétegű fórumon átvitelének jellemzői.

[1] a többrétegű fórumon jelenlegi alkalmazásának nagyon széles, majd a végén a többrétegű fórumon milyen struktúrát? A következő fa hálózat részletesen a több fából készült hajón.

Többrétegű Board-fa egy három rétegű vagy többrétegű lemez-szerű anyag, amely furnér vágott vagy vágja a furnér, és majd ragasztóval ragasztva. Általában készül furnérokat páratlan és szomszédos rétegek rost tájolását a furnér egymásra merőleges.

Néven is ismert rétegelt lemez egyike a leggyakrabban használt anyagok a bútorok, többrétegű fórumon egy fa alapanyagú. Egy csoport a héjak általában készült kölcsönösen szomszédos panelek abba az irányba, a szomszédos réteg gabona, általában a korona rétegelt panelek és belső lemez mindkét oldalán a központ vagy a lemez mag szimmetrikusan elhelyezni. A borítás után a fa criss-cross az összetétele a lemez, a fűtési vagy fűtés elnyomása feltételek iránya által. Az üvegrétegek száma általában furcsa, és van még néhány. Függőleges és vízszintes irányban a kis különbségek fizikai és mechanikai tulajdonságait. Általánosan használt furnér, rakodólap és így tovább. Rétegelt fa felhasználása növeli, és egy nagy út-hoz megment a fa.

Többrétegű fórumon használt bútor feldolgozó vállalkozások közös anyagok, a fa alapanyagú. Kölcsönösen szomszédos panelek abba az irányba, a szomszédos réteget általában készült táblák csoportját. A többrétegű fórumon általában szimmetrikusan elrendezett mindkét oldalán a központ vagy a lemez mag. A borítás után a fa criss-cross az összetétele a lemez, a fűtési vagy fűtés elnyomása feltételek iránya által. Az üvegrétegek száma általában furcsa, és van még néhány. Függőleges és vízszintes irányban a kis különbségek fizikai és mechanikai tulajdonságait. Általánosan használt rétegelt lemez, rétegelt lemez és egyéb többrétegű fórumon. Többrétegű növelheti a fa felhasználása és egy nagy út-hoz megment a fa. Is elérhető, a repülőgépek, hajók, vonatok, autók, építési és csomagolására és egyéb anyagok.