Haza > Hírek > Tartalom
Milyen területeken lehet alkalmazott többrétegű fórumon?
Jul 14, 2017

Többrétegű fa részén van vágva a furnér vagy vágott a fa négyzet vágott vékony fa, és majd ragasztóval a ragasztó a három vagy több réteg lemez-szerű anyag, a sokféle alkalmazások.

Többrétegű tábla segítségével bútorok, használ ez-hoz csinál néhány szekrények, szekrények és kanapékkal és egyéb háztartási cikkek. Persze, többrétegű fórumon is el lehet végezni belsőépítészet, mint például a lakberendezés nem is padló burkolatok, mennyezet és így tovább. Mint egy öt-réteg rétegelt lemez az a szám, a csomagolás, a bútorok, a hajógyártás és számos más iparágban kell ellátás, ez történik nagyon finom Seiko részleteket, általában az egyik köze bútor anyag számos, van egy erős húzó, deformáció, és kicsi. Ezen túlmenően többrétegű fórumon is használható mérnöki építése, csomagolóipar.

Többrétegű ellátás minősége jó, vagy rossz, főleg attól függ, a termelési folyamat, a ragasztó és a szubsztrát, úgy döntünk, hogy alaposan ellenőrizze az időt.

Többrétegű fórumon zöld anyag, széles körben használják a gyártási bútoripar, akkor hogyan lehet előállítani, de milyen is a teljesítmény?

Kiváló minőségű értékes fa panel, megválasztása után a forró sajtóban, gyanta bevonattal készült magas hőmérsékletű és nagy nyomást, erős kopásállóság, a hosszú távú fenntartását, az új anyag és a tömör fa szerkezetű, kezelés, párosított-val a ' a környezetbarát ragasztó felhasználásával lehet hatékonyan eróziót pest és ártalmatlan az emberi test. Nyomó képessége, nagyon erős, deformáció, repedés nem könnyű, a száraz zsugorodás bővítése, nagyon kicsi, a jobb lehetőséget, hogy állítsa be a beltéri hőmérséklet és a páratartalom.

Amikor mi csákány a többrétegű fórumon, azt kell figyelni a választék a nem-szövött többrétegű fórumon, ha a kézzel nyomja meg a különböző részeit a többrétegű fórumon, a hang éles, ez azt bizonyítja, jó minőségű, ha a hang hányinger, a többrétegű Tanács alakult Szétszórt műanyag jelenség.