Haza > Hírek > Tartalom
Miért érdemes a kisalkatrészek vezérlőpultját használni?
Sep 29, 2017

Úgy vélem, tudjuk azt is, hogy a kis gépek vezérlőpanelje a háztartási készülékek egyik legfontosabb összetevője, az egyedi programfunkciók nagy része az ezen alkatrész elérésére támaszkodik, például a telefonos távirányító háztartási készülékeinek indítása, szétkapcsolása és figyelemmel kísérése a valós a háztartási készülékek munkája A helyzet, stb., de sok barátja találta, hogy a kis háztartási készülékek többsége a Single Side Board-t használja, nem pedig kétoldalas, miért? A következő a Bo Ying speciális műszaki személyzet mindenki számára, hogy elemezzék:

Kisméretű vezérlőpanel

Annak érdekében, hogy mindenki jobban megértse a köztük lévő különbséget, először megértjük, mi a Single Side Board és a dupla panel:

1, Single Side Board: a legegyszerűbb PCB, az egyik oldalon koncentrált részek, a vezeték a másik oldalon koncentrálódik; mert a vezeték csak az egyik oldalon jelenik meg, ezért ezt a PCB-t hívjuk Single Side Board PCB néven. Mivel sok szigorú korlátozás van a tervezési vonalon, de csak az egyik oldalon, így a huzalozás nem vezethető át, és csak az út mentén kell lennie.

2, kétoldalas: egy egyszerű pont, amely kétoldalas vonal, mindkét oldalán a vonal, mert a kétoldalas terület, mint az egyszárnyú lap dupla, és a kábelezés is eltolható (lehet a másik oldalon), így jobban alkalmazható A bonyolultabb, mint az egyoldalas áramkör.

Tehát sok gyártó a kis berendezések vezérlő panel többnyire egy Single Side Board, inkább hozzá sok jumper, nincs dupla panel, mert a jumper költsége alacsony, és az egyoldali oldali lemez lemez általában sokkal olcsóbb, tömeges gyártás esetén. A körülmények közül a költség nyilvánvalóbb. Tehát a gyártók, a tartomány is költség a végén a költség.